the BEST person ever !!!

Monday, July 4, 2011

Oh tidak !! kerja muet aku hilang !!!

Aku tension betullah , kerja muet aku yang individual task hilang !!!! 
penat2 jek aku buat hilang la pulak dia !!
ntah cmne leh hilang lak dalam pendrive tuh !!! 
baru nak print , tgk2 tkde !! 
aku ni pun WENG jugak yang gi delete dlm lappy punye tuh spe suruhkan  ! 
kan dah susah diri sendiri ! 
oleh kerana itu (ayat bm dah kelur nih haha ) aku tk sekolah la hari ni ... 
baik punya kan idea aku !!
tapi wlau pape pun aku dah buat yang bru !
nsb baik ada ingat sikit2 apa yang da buat sblm ni lau tk kne bukak kamus lagi ler jawabnya !!! 
maklum BI terer sgt smpi kena buka kamus . :P

Wednesday, June 29, 2011

NEWS : Kawan berperangai keanak-anakan ???

Assalamualaikum !!
Harini aku agak 'HOT' .. kalau ikutkan smjak msuk form 6 ni hah mmg 'HOT' jek hari2.
aku pun tak tahu jenis kawan apa yang aku dpt ntah . Mcm budak kecik !!! 
bile ntah dia ni nak ubah perangai ... Patutlah tk ramai nak kwn dgn dia ..
tllu sensitive  !! ble org tk dengar ckp . mulalah tarik2 muka !! 
Oh plesss lah !! aku tkde kuasa nak pujuk2 nih ...
kau tuh mrajuk tk kne tmpt lah ... sape2 jek yang dah kne gn prnagai kau nih !!
Aku bgi cadangan lah kan , kau ubah perngai dulu baru aku blh get long gan kau !!!
buat mse skrg ! aku mls nak lyn feeling kau tuh ...
dah brubah ckp gan aku ! bru aku blh nak lepak2 lagi gan kau !.
ada fham ka !! ?? haha dah kuo ayat india  aku !!! :p